Ahoj holky, zase píšu po delší době. Kačence bylo předevčírem 7 měsíců a hned ten den udělala několik pokroků, jakoby si na to čekala
Asi před týdnem se pro něco, co chtěla, doplazila tak, že se kroutila ze strany na stranu, až se tam dostala. Teď už leze po pokoji tak rychle, že se bojím už i odběhnout na záchod, aby si něco neudělala
Začala povídat mama, je to dojemný, i když tata říká už dlouho :o) No a naposled, začala dělat paci paci, tleská už hezky rozevřenýma dlaněma...
Jinak váží 7.600 g a měří 68 cm. Před měsícem jsem začala dávat zeleninu s masem k obědu, to sní tak 200 g a jedla by podle mě víc, kdyby bylo :o) A včera jsem najela na odpolední ovocnou přesnídávku, to sní pár lžiček a dál nechce, tak snad se to zlomí. Čekala bych, že to bude spíš naopak, že ovoce bude jíst a zeleninu ne... Jinak ostatní jídla ještě kojím. Takže jí pěkně 5x denně. Noc prospí pořád celou, v půl osmé uložím a na snídani se budí buď v 6 nebo v 7, po jídle ještě tak hoďku spí.
Chtěla jsem se zeptat, jestli vám dítka pijou vodu? Kačka moc nechce, vypije něco málo po obědě, ale musí to být teplé, jakmile voda vystydne, tak to nechce. Nevím, jak jí naučit pít...