| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tuhle jsem to počítala - dcera má 35 triček s krátkým rukávem (s dlouhým 22, bez rukávů 15). Z toho jsem já kupovala 2. Ostatní jsme dostali.

Asi třetinu máme na chalupě, dvě třetiny doma.

Má taky troje bílé tříčtvrťáky. K tomu ještě asi patery další různých barev. Kdybych je měla kupovat, koupím dvoje strakaté a stačí to.

Má 8 zimních bund. Z toho jsem já kupovala jednu. U těch ostaních sedmi totiž vždycky něco chybí do univerzálnosti, třeba je světlounce růžová, takže se nehodí na hraní, nebo je teplá, ale plátěná, čili promokavá, nebo je teplá, nepromokavá, černá, ale moc krátká. Takže univerzální na hraní jsem koupila u Vietnamců.

Má to výhody, protože nemusím složitě přemýšlet, co dát sebou na návštěvu nebo na tábor. Taky mi nedělá problém, když se vrátí z tábora a za pár dnů jede zase někam, že není všechno z tábora vyprané. Jediné, co nemáme ve více provedeních, jsou boty a pláštěnka.

Vše dostávám zadarmo od 3 kamarádek. A po použití posílám zase zadarmo dál.

Jediné, co kupuji, je spodní prádlo, tepláky a zimní kombinézy či oteplovačky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.