Já si vždycky myslela, že kvůli nevěře ze strany ženy se to rozpadne z toho důvodu, že muž neunese se o svoji ženu dělit, což žena, neříkám že snadno, schopná v opačném případě je. Není to spíš teda o tom, že ženy mají tendenci navazovat spíš ty paralelní vztahy a muži vyhledávají jednorázové akce? Vážně netuším, jen mě to docela zajímá. Źe je to stejně kus od kusu, je mi jasné, ale stejně...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.