No nechci ti brát iluze, ale chlapi toho dokáži nakecat fakt dost. Jak to bylo nezjistíš, jen můžeš se snažit věřit tomu co ti říká. Mám doma taky takovýho "kecala" a pravdu o tom jak co je znám jen já a taky ne všechno. Ale rozhodně ho znám ze všech lidí nejlépe, jsme spolu od 16 let a dost jsme si toho už zažili. A taky se snažil oblbovat jiné až sem koukala co všechno dokázal vymyslet a oni mu to "žrali i s navijákem" a nejedná se jen o ženský. Takže já bych si tak jistá rozhodně nebyla. A ten můj taky nepůsobí jako nějaký sukničkář, vzhledově takový normální, spíš taková tichá voda a přesto velmi úspěšný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.