Any, zdravím! taky jsem ráda, když jsem v kontaktu s někým, kdo má těch dětí tolik..je to problém bavit se s někým s jedním nebo dvěma dětmi..ti lidi to nemyslí zle,ale absolutně nemohou pochopit...je to celé jinak.. tamie, to je fakt hrozný ten dr....já přibrala s šestou 18kg..no, ještě po roce mám asi 2-3 nahoře, kojím, holt nebudu mít 61 alle 62 nebo 63..v 18ti jsem měla 60kg, tak se ve 40ti po 6ti dětech z toho nezblázním. hlavně že jsou děti ok
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.