Tussi, ja si nepamatuju, ze by mi nejak Simon moc rval, ze by musel cekat. Casto ikdyz oba dva neco potrebovali, tak jsem Simona mela na ruce a pomahala jsem Robinovi. Dala jsem mu jidlo se Simonem na ruce a pak sla prebalit. Ono se to ty dve minuty nezblaznilo. Naopak pro Robina cekat dve minuty, kdyz chtel jist, tak to bylo dlouhe. Treba ven jsem nosila celou zimu Simona v satku, to dost pomohlo, protoze jsem oblikala jen Robina, Simon dostal jen cepici a putoval do satku. Kdybys chtela mam super teplou modrou kuklu na satkovani.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.