Hroši, tak to byla děsná noc... Je mi Hanky líto, přesně, jak píše Tussi, kdyby aspoň člověk věděl, jak pomoci...
Hroši, vidíš to, jak někomu něco pomáhá a jinému spíše škodí... já to s tím koupáním nezkoušela, jen slyšela, že to někomu pomohlo...
Tussi, neboj, jde o to, že stejně většinou budeš vázat jeden/dva typy úvazů, které si oblíbíte s mimčem. A ty se rychle naučíš. Jde o to si to nejdřív vyzkoušet vázat sama gtřeba s panenkou a pak, když už to umíš, jít do toho s mimčem, které je značně nervózní... však to znáš.
Já jsem čerpala info ze stránek www.vatanai.cz což jsou stránky toho mého šátku. Jsou tam vyfocené jednotlivé polohy/úvazy a i tabulka s délou šátku pro jednotlivé úvazy a taky i přizpůsobeno velikosti rodiče - dle konfekčních veliksotí (v kategorii ceník). Tak třeba ti to pomůže. Jako šla bych maximálně do té délky 4,5 m, možná i 4m... míň zas určitě ne. Já vázala jen ten úvaz kříž s kapsou a na ten to bylo dost dlouhé. Ale nevadilo mi to, cípy jsem zastrčila a bylo. Ale já teď už preferuji manducu, na malé mi ale určitě šátek, tam je těsněji, je to lepší. Takže kdyby bylo mimi už pak větší a ty chtěla pořád šátkovat, asi bude lepší mít delší šátek.