Tohle doporučení se ale zase tluče s doporučením konzumovat hlavně místní potraviny - kukuřice a rýže rozhodně nejsou typické české plodiny.
Na druhou stranu třeba brambory jsou považovány za typické české jídlo a dostali se do Evropy až s Kolumbem, ale k masovému rozšíření, jak je známe teď, že jsou nenáročné a dají se pěstovat i v nekvalitní půdě a tudíž vhodné jako strava pro chudé, došlo až někdy 18. - 19. století.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.