Já chci právě kojit vzhledem k možným alergiím co nejdéle a energii dohnat výživou. Problém je, že to bezlepkové průmyslově vyráběné jídlo je nutričně někdy dost chudé - samý cukr, hodně různých zahušťovadel a éček...
Jinak co snídám: teď právě doma upečené bohcánky a kozí sýr (ten by snad neměl na ABKM vadit
), jindy bezlepkové müsli se sušeným ovocem (jsou tam vločky z pohanky, jáhel, rýže apod.), případně kaše s ovocem (pohankovou, jáhlovou, rýžovou). Když se sežene cizrnová mouka, tak se dají udělat dobré palačinky/lívance. K obědu různá masa, většinou dušená nebo pečená se zeleninou a přílohy rýže nebo brambory. Večer domácí bezlepkový chleba se šunkou nebo nějakým kozím sýrem a k tomu nějaká zelenina. Často dělám k večeři i polévky. V mezidobí dětské přesnídávky, ovoce, oříšky, rozinky apod.