| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, jistěže může nastat.
Časovou a materiální stránku věci mám ošetřenou s vysokou pravděpodobností, účast rodiny předpokládám, v nejhorším, pokud budu při síle, zvládnu víc, než kůň, dlouhodobě prověřeno, včetně nedostatku spánku a nemyslím ten pozitivní nedostatek s roztomilými miminky, kde to má jasný účel.

Co nemůžu ovlivnit, je můj zdravotní stav, ale to bych byla schopná sama před sebou omluvit. Taky můžu být mrtvá dřív, než to někdo bude potřebovat.

Je normální vždycky počítat s určitou mírou pravděpodobnosti a kalkulovat při tom s osobními možnostmi a schopnostmi, nikdo nebude zpochybňovat něčí touhu po dětech jen proto, že:
je všude kolem tolik neplodnosti
existují lidé, kteří to nezvládli a skončilo to týráním dětí
jsou rodiny, které nejsou schopné po materiální stránce vlastní děti zajistit

nic z toho nepopřeš, ale z velkou mírou pravděpodobnosti to u sebe můžeš vyloučit. Nikdy ovšem ne na 100% dopředu.
Jen bych si netroufla tu touhu považovat za nafoukanost a přebujelé sebevědomí, či co mi to podsouváš.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.