Přidat odpověď
Verienxx
25.6.2012 13:59:21 Verien
omni Geo
Také přidám něco ohledně šeků Omni Geo.Využili jsme je,2osoby,na dovolenou v Čechách.V katalogu jsme si vybrali penzion,který má ceny za ubytování 350Kč/noc na osobu,při plné penzi 520Kč/noc,což je rozdíl 170Kč.Se šeky Omni Geo je za plnou penzi cena 390Kč/noc.Kontaktovala jsem Omni Geo,jak došli k výpočtu 390Kč,když je ubytování zdarma a platí se pouze strava??Samozřejmě jsem se nedočkala po týdnu žádné odpovědi.Nyní jsme z dovolené doma,opět jsem žádala o komunikaci,jelikož ubytování bylo celkem děsné,plíseň v koupelně,starý,absolutně neúčelný nábytek,téměř žádné úložné prostory,rozvrzané,proleželé matrace,opotřebované péřové polštáře,které byly cítit zatuchlinou,no,docela děs.Ráda bych věděla,zda zaměstnanci Omnia,kteří ubytovací zařízení doporučují,znají vůbec podmínky ubytování apod,nebo pouze vydělávají velké peníze na naivních lidech a slepě nabízejí jakákoliv zařízení se svolením jejich provozovatelů???
Díky prostředí,krásnému počasí a ochotnému personálu(maminka s dcerou),byla dovolená úžasná.
Předchozí