Přidat odpověď
chtěla bych se zeptat na Váš názor, mám v hlavě pochybnosti zda jsme se zachovali správně. Tchánovci si každý rok dopřávají lastminute dovolenou, přičemž brávají vnoučata. Mou neteř, která s nimi jede letos popáté (bude jí 8 let ), můj syn (bude mu 6 let ) s nimi byl 2x. Letos opět naplánovali dovolenou, s tím že vezmou neteř a mého syna. Moji dceru však nevezmou. Důvodem je že by tři děti nezvládli -to rozhodně chápu, a že je malinká ( budou jí 4 roky !) Ale už není tak maliná aby nechápala že její sesřenice a její brácha jedou do hotelu k moři a ona musí chodit do školky ( já i manžel pracujeme, takže využíváme školku o prázdninách ) Manžel proto rezolutně rozhodl že tohle holce neuděláme a odmítli jsme nabídku tchánovců a kluk k moři nepojede.( tchánovci se mimochodem smrtelně urazili ) Slyšela jsem názor že jsme tak kluka ochudili o možnost jet k moři, že by se mu tam líbilo, že by si to užil atd. Ale mít doma neštěstné druhé dítě že taky nemohlo jet ??? to mi připadá nespravedlivé. Ale stejně nad tím přemýšlím. (jinak na prázdniny jsem pro ně připravila dovolenou po České rep. ) Díky za VAše názory a jak by jste se k tomu postavily vy ?
Předchozí