PROČ???? protože se to prostě stává
Tlustá čára je krásná rada,nicméně je strašně těžké ji aplikovat do reálu.Spousta nás si tady tím prošla,ale každý ten příběh je jiný,takže neexistuje univerzální rada. Taky patřím do skupiny ,,manželchcebýtsemnou" a vím,jak je to těžké,asi stejně těžké jako by odešel,jen z opačného konce.Nevěrník se kaje,slibuje a snaží se.Což je taky těžké překonat,protože proč k sakru musel k tomu dojít tak bolestivým způsobem? Musíme se na něho dívat každý den a přemýšlet proč to udělal,když to vlastně nemělo pro nás žádný smysl(pro něj ano,aby si uvědomil
) jenže svým tápáním nás zranil a co je pro něj ulevující-je si jistý tím co opravdu chce-nás totálně rozhodilo a znejistilo.Začarovaný kruh,bohužel pro nás
Pokud za to jinak stál,což asi podle toho co píšeš ano,tak vydrž.Když mi tady holky psaly že to chce čas,tak měly pravdu.Šnečím tempem se to posouvá dopředu,došlo k otupění určitých pocitů,už neprobrečím celou noc,občas ukápne slza,ale není to pláč zraněného kvílejícího zvířete.City se ustalují,bohužel u mě sále převažuje nenávist.Když jsem s manželem ,tak to jde nějak samo,je to skoro jako dřív,ale je to automatické,robotické,není v tom láska.