Za to dítě měla jednat matka na to dítě nepotřebuje zkušenost! Matka měla prostě jít a dítě chvíli podržet než slečna se psem odejde. To není o nadžazeností psa nad lidmi. Až tam poběží toulavá nemocná kočka tak to dítě taky nezadrží? Nebo ho nechá sahat ted to hodně nadnesu do vosího hnízda v lese protože vosy si mají dát pozor když jde moje dítě? Prostě ta ženská byla upozorněna slečna si psa neustále schovávala. Některé děti jsou zase nebezpečné pro psy já byla svědkem kdy dítě psovi klackem málem vypíchlo oko. Já nemám psa aby jste si nemyslely když tak hájím ty psi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.