| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi je těžké hodnotit situaci když je jen nastíněna. A je možná pro rodiče těžké rozpoznat jak být 100% "spravedlivý" mezi oba sourozence což i to může být ošemetné.
Tchánovce mám ráda a rozhodně jsem jim vděčná, za jejich čas k mým vnoučatům. Proč řeším vzniklou situaci je fakt že již loni a letos v zimě tchán řekl, že pokud k moři pojedou, vezmou holku. Další věcí je, že moje máma se nabízela, proto aby tchánovci neměli tolik práce pokud vezmou neteř a kluka, že pojede s nimi a o holku se bude starat. Když jsem se zeptala proč tak neučinili, nedali kloudnou odpověď, ale to je jedno. Rozhodně nejsem na tchánovce nějak rozhořčená, spíše je mi to trochu líto i s tím že se naopak tchánovci urazili. Taky jsme jim nedávali ultimáta buď obě nebo žádné, prostě jen slušně naznačili že bychom chtěli poslat děti společně. A rozhodně rozumím že tři děti jsou hodně. ( i já sama mám co dělat, když jsem hlídala všechny tři na chatě ) Nikdo není dokonalý a tak ani naše činy ( jako rodičů ) nejsou dokonalé a někdy můžem ve výchově šlápnout vedle. Ale rozhodně mi není příjemné když tchýně o holce mluví jako o "slabém jedincovi", který zlobí, vymýšlí si, je nevychovaný atd. a aktivit s ní moc nedělají, nejsou tak často spolu.A ano, jeden z jejich argumentů proč Ota nejede byl, s kým si bude neteř u moře hrát? vždyt ji tam bude smutno.... Neteři se věnuje více, ať už z důvodu že je jedináček, chodí do 1. třídy a tchýně má pocit že ji musí vychovávat protože její matka selhala. :-))
Rozhodně to není jejich povinností se starat o vnoučata, spíše doufám že to dělají protože chtějí s nimi trávit čas a poskytnout jim zábavu.
Doma to už nerozebíráme, krom toho děti začnou chodit do školky o prádnínách a rozhodně to budou mít oba jednoduší když budou spolu. ( je to jiná školka, jiné učitelky, jiné děti ) Díky všem za přípěvky, z některých se může člověk chytnout "za nos" a třeba se i poučit že se muže něco dělat i jinak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.