Měla jsem takový plavací kruh (možná ještě někde mám) byl čtvercový dvojitý a měl uprostřed takové "sedátko" s dírami, takže dítě v něm jakoby stojí/sedí, nohy volně plandají dolů. Nikdy se mi nestalo, že by se někdy překlopilo. Ale přesto jsem nikdy nenechávala děti v bazénu samotné. To je nezodpovědnost. Jo a je pro bazén, kde dítě nevystačí. Pokud jde o takový ten malý bazének, tak to se dávalo takové sedátko (sloužilo i při koupání), ale opět jsem se nevzdalovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.