| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá tazatelko, nečetla jsem všechny odpovědi, jen část, proto se předem omlouvám. Musím ale podotknout, že lést či nelést do mobilu? Ha, já bych vlezla, proč jako né? Jde v tu chvíli o i můj život, o mojí budouctnost, někde jde i o děti a tím pádem jejich rodinu!!! Je lepší to podchytit včas a třebas s tím začít i něco dělat, možná všechno i zachránit! Dálší věc, proč ze sebe dělat ještě většího blbce? Někdo tu řešil, jak je možné, že se tohle řeší ve funkčním vztahu-no, ono se stává, že jedna strana si myslí, že vztah funguje a ta druhá se ani neozve a ejhle, najednou se dozvíte, že (doplňte si podle vlastního uvážení každý sám) Takže to je vzkaz i pro ty, co tu řeší, proč lezla do mobilu a teď se diví ještě víc.
A řešení pro tazatelku? Těch je spousta, ale já si myslím,že ať přečte názorů kolik chce, stejně jí ovládne ta její intuice a to jak to vidí ona, protože žádná z nás v té situaci není a vůbec je oba neznáme že?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.