Přidat odpověď
Tak já moc nehledím na to, jak je jídlo zdravé v tom smyslu, že bych se vyhýbala smaženému nebo sladkému. Spíš se dívám na to, jestli je to jídlo kvalitní, nakupuju pokud možno základní suroviny a vařím z nich sama, tzn. udělám domácí pomazánku než abych ji koupila, maso si naložím do marinády sama, nekoupím naložené u řezníka ani nekupuju hotové marinády, paštiku si klidně dám, ale ne nějakou Májku...zkusím si udělat ale domácí. Játra miluju. Zrovna tak čokoládu, nijak se v její konzumaci neomezuju, umím ocenit kvalitní čokoládu, ale chutná mi teda bohužel i nekvalitní Milka. Ale něco ještě horšího než je Milka teda nekupuju. Bramborový salát s majonézou a řízkem si dám bez výčitek svědomí. Ale docela často dělám i rybu (losos, mořský ďas, tuňák, občas i zeleninový salát. Jinak, úplně nevěřím tomu, že přílišná konzumace zeleniny je nutně šťastná volba, leda snad zelenina z vlastní zahrádky, případně zmrazená. Mám moc ráda dobré sýry, ty hodně tučné, ani v těch se neomezuju. Ale vlašský salát s rohlíkem nevyhledávám.
Předchozí