| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Eeko,
no ale mě k tomu nikdo nenutil, pěstovat ty ušlechtilosti....mě to prostě bavilo, tak jsem to dělala ~d~. Jak by se naši tvářili, kdybych chtěla chodit na diskotéky, jsem neměla možnost vyzkoušet a protože i moji sourozenci byli v tomhle podobní a naši už nežijí, tak nemám jak to zjistit ~d~.

U nás byla jistá přísnost a vyžadovaná přesnost v návratech domů asi vykompenzovaná těmi víkendy. Fakt jsem řekla kdy jedu, kam jedu s kým jedu a kdy se vrátím a jela jsem....a taky jsem se vrátila, jak jsem řekla....a to až do osmnácti...

Přičemž ve všední dny platilo, že budu doma v osm (později, od nějakých šestnácti, sedmnácti, do tmy).

Myslím, že za tím byl jednak strach našich, aby se mi něco nestalo (zatímco venku v přírodě jim asi přišlo, že jsem víc v bezpečí) a druhak tam byla nějaká ta doba na školní záležitosti, což je přesně můj důvod, proč chci, aby dítě bylo do určité doby doma....Fakt mě nebaví, když v deset večer začne řešit, že neumí na druhý den slovíčka ~a~. A argument, že "je to její problém" neberu, protože mi záleží na tom, jak ve škole dopadá. Jako kdyby byly holky v něčem slabé a nosily trojky, čtyřky, neřeknu nic, ale aby tyto známky nosily jen proto, že si v rámci svého lítání po venku nenašly na učení čas, to prostě nechci a udělám vše proto, aby se to nedělo. A protože moje děti nejsou já a sklony k flákání mají, tak po nich určitý čas, který věnují škole, budu vyžadovat a to pokud možno co nejdéle....
A za tmy se o ně budu bát víc než za světla, ne proto, že bych nedůvěřovala jim, ale protože nedůvěřuju jejich okolí....~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.