-" zda-li se mám při případné příští angíně striktně dožadovat u dítěte 10 denní léčby penicilinem v případě, že dr. bude navrhovat léčbu jen 7 denní.!
nechal bych to na tom doktorövi
- " stejně záleží na konkrétní situaci resp. na konkrétní úvaze lékaře..."
záleží přžedevším na pacientovi a jeho nemoci
- "viz náš případ: skvělá dětská lékařka-angína v úplném počátku s minimálním nálezem v krku, mírnou teplotou atd.-7 denní kůra antibiotik...a nezabraly a jak se to pak vleklo..."
z popisu se mi to spíše jevilo jako nové onemocnění
- " ..že zde se diskutuje o spále jsem pochopitelně zaregistrovala, reagovala jsem jen na názory ohledně délky léčby streptokokových infekcí."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.