Přidat odpověď
I když nejsem jihočech, hrozně mi chutná maso v bramboráku (a když se to umí tak to vůbec není plné omastku), k tomu zeleninový salát (klasika - hlávkový, rajčata, okruky, červená cibule a zálivka octovo-hořčicová, zvlášť podávaná). Polévka v tom případě by mohla být rybí ale ne ta vánoční, trochu obměna jen s libovým rybím masem a troškou česneku a tenoučkými hranolkami zeleniny). Předkrm by mohl být zapečený plněný žampion (sýrem,vajíčkem, máslem, s trochou pepře a zelené cibulky navrch). S dezertem nevím, zmrzkový se k tomu nehodí, ani kávový, a asi ani ovocný, creme-brulee neumím a ani mi nijak zásadně nechutná, po tom bramboráku by to chtělo něco odlehčeného, možná nějaký supernadýchaný piškotový řez.
Předchozí