Podle ročního období - jaro - chřest - marinovaný nebo s holandskou omáčkou, vichyssoise, dušené jehněčí s bramborovo karotkovým pyré a třeba créme brulé s jahodama a přelivem, na podzim asi kachní paštiku s brusinkama, česnekový krém s krutonkama nebo pravou francouzskou cibulačku s Comté nebo Gruyere, Boeuf Bourguignon podle Julie Child a crepe Suzette nebo zase créme brulé, ale s karamelovým přelivem. Ale nešla bych tam ani za zlaté prase, toto jsou naše takové narozeninové rodinné jídelníčky, je ale pravda, že to zase vařím pro 12 lidí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.