My máme troubu, co má horkovzduch i klasické pečení - i když se mi zdá, že na klasické pečení peče míň naše stará trouba. Já většinou na všechno používám horkovzduch, jen se musí dát pozor, že trochu vysušuje a jídlo se rychleji spálí na povrchu. A taky se dává asi o 20 stupňů nižší teplota než by se dalo u klasické trouby. Gril používám, jenom když něco rychle zapékám - většinou sýr na těstovinách, na topinkách apod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.