Pasírování je jednoduché, leč prasící a nudné. Rozňahňaný rybíz dáváš na sítko a šmudláš třeba lžičkou, šťáva ti proteče do hrnce a pecičky zůstanou v sítku. Přidáváš do sítka, dokud máš co, obsah sítka dle potřeby průběžně vyhazuješ do koše. Pokud ti pecičky v marmeládě nevadí(mně teda jo), tak to můžeš vynechat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.