| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chápu tě, že se bojíš narózy. Byla jsem s dcerou na mandli koncem června. Není to klasická narkóza. Adélka dostala oblbovák na lžičce, byla po něm vláčná, vysmátá, že jí bylo fuk, když jí vezli na sál. Pak to probíhá tak, že jí dali dejchnout (nafouknout balónek), což jí uspalo a do žíly na ruce jí poté zavedli kanylu, kterou dostávala něco proti bolesti. Zákrok trvá 10min a 30min než jí uspali a napíchli žílu a poté probudili. Já jsem citlivka a nervák neuvěřitelný. Neumíš si představit, jak jsem měla celou dobu stažený zadek. Ale všechno bylo v naprostém pořádku, psala jsem o tom i v příspěvku níže.
Jo a Adélce se neuvěřitelně ulevilo, Jsem ráda, že to máme za sebou, a jsem ráda, že jsme to podstoupily:-)))
~;((~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.