Mně hromadné programy třeba vadí. Vadily mi i jako dítěti. Prostě nejsem na tyhle skupinový "srandičky" s dětma, který pro mne byly v podstatě úplně cizími lidmi. Dnes, když jsem dospělá, tak už mne nikdo nenutí hrát si na kamarády s náhodným vzorkem populace. Nejvíc se mi líbilo na soustředěních, kde byl nějaký program a pak vysoká míra svobodného výběru co dělat se svým časem a s jakými lidmi. Prostě si člověk mohl vybrat, jestli půjde veslovat na rybník, hrát šachy, číst si, hrát fotbal, a s kým to bude dělat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.