| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Li.

mám dost podobný názor.

mám v okolí X dětí...případ ze jeden:
kluk který v 15letech a dcera v 13letech si ještě NIKDY neuklízeli pokojíček. Nevysávali! a Nikdy mamince nedoběhli pro zapomenutou strouhánku(od domu cca 150metrů- možná konrola z okna) nebo jiný nákup do sámošky....neumí si uvařit ani ohřát jídlo.......
nejezdí na tábory ani k babičce.....
na švp jel jednou cca v pátý.....a ona mu volala každý den v 7h a večer znovu~8~ na dotaz proč ho otravuje a nenechá ho tam zvyknout tak nechápala na co si má zvyknout....(tak jí to vysvětloval můj starší syn ....a nechápe)

třeba můj starší syn je na svém devátém pobytovém táboře a zastává názor, že ,aby se dítěti na táboře líbilo musí na něj jet v první nebo v druhý třídě, pak že je POZDĚ.....a pokud ho rodiče pošlou až v pátý, že si to maj přebrat se sebou, že to dítě už je starý na to měnit svoje navyklý prázdniny doma na zadku.(no přiznám se, že díky jeho bohatým zážitkům, mi nezbývá něž souhlasit)

třeba manžel nejezdil na tábory rád, jenže on jezdil na klasický komunistický 10x denně nástup v šátku a v táboře pár set dětí...~8~ z toho bych nebyla taky nadšená.

A osobně si myslím , že přehnaná péče některých maminek dětem vyloženě ŠKODÍ!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.