| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Li..,

nečetla jsem příspěvky, nemám teď na to čas.., ale tohle téma mě hodně zaujalo, tak odpovím ve zkratce, pokud možno.

( odpovídám už cca 1 hodinu, jsem v práci ~:-D ~f~ )

Své děti nade vše miluji.., ale !! nechávám jim volnost - tzn., že je nemám za zadkem, od cca 3,5-4 let chodí samy ven ( bydlíme na sídlišti, pod okny je vidím ), musí ale doma pomáhat - musí !!!, nejsem služka pro domácnost a "bordel" sama taky nedělám jen já, že ? :-) Na tábory mi děckas jezdí už od 6ti let.., letos světe dov se, jaká jsem to matka !!! jsou na 6 týdnů pryč - všeci !!! a já si užívám volna...i když, jak se to vezme, užívá.., po 14ti letech jsem sama bez dětí a tak nevím, co dělat, neznám to, to tich, ten klid, takovou samotu....~f~ ~d~ a že jsem s nimiv kontaktu denně ? Ano, ale jen večer, kdy jim sdělím, jak se mám já, jak jsem prožila ten den - pracovně a popřeji jim krásnou dobrou noc s mnoha pusinkami ~:-D ~:-D ujetý ?? Asi jo.., lae chybí mi, ale že bych s nimi musela hýt v kontaktu od rána do večera a vědět každý jejich krok, to ne...
Občas odřeniny pofoukám, vystříkám Septonexem, pošlu ven.....neřeším to....pokud fakt !! neteče krev proudem, neřeším.., fouňy a fňukny doma nevychovávám....

Co se týče nauky ježdění na kole a pod.., tak já na to nemám nerva..., bohužel to jediný nezvládám.., na kole se mi ještě 7letka nenaučila bez koleček ~f~ a to jen díky mě, protože já na to opravdu nemám.., lae na bruslích se naučila sama a Tonička ( 4,5 ) se už učí taky sam.., celkem jí to jde.

U adrenalinových sportů raději též nechci být, ale veřím svým dětem.. loni těm dvěma nejstarším ( nyní 13,5 a 11 let ) jsem dovolila vystoupit dost strmou skáliu bez jištění.., ale trpě+la jsem jak pes hrůzou, aby se jim nic nestalo a nespadly mi...

Asi tak...., nevím, jaká jsem....v dnešní době.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.