Pavlo pokud budeš zavařovat čisté maso (bez mouky), tak to fakt nemůže neklapnout. Mouky bych se bála, guláš bych udělala nezadělaný, zahustit můžeš hotovou jíškou nebo nechat jen na řídko. Ideálně upéct maso, nakrájet na kousky, zalít výpekem a vodou, uvařit hodinu, nechat 24 odstát a pak dalších 24 hodin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.