Přidat odpověď
polívky
rýže
těstoviny
fazole (čočku i fazole prodávají i předvařené)
bramb. kaše v prášku
kuskus
brambory
ovesné vločky, cornflakes
chleba nejdéle vydrží, když bude v igeliťáku a každý den ho otočíš naruby, tak nezplesniví
cibule, kořenová a jiná tvrdá zelenina vydrží dost, pár dní i paprika, pórek. super je parmezán strouhaný v pytlíku nebo v papírové pixle - taky vydrží mimo lednici. trvanlivá smetana. protlak, rajč. pyré, atd. jestli musíte mít maso, dá se vzít sušené, tvrdá uzenina, lančmíty, nebo něco koupit na místě. jestli se ti nechce vařit ze surovin, vař omáčky z pytlíků či skleniček, je jich spousta druhů. taky jednodruhové konzervy - cizrna, žampiony, nakládaná zelenina, jsou toho přece plný obchody...
v samostatném vaření nevidím žádný problém, v životě jsem nebyla na dovolená ani s polopenzí, jezdí takhle spousta lidí a mě na tom ndepřijde nic divnýho.
existuje taky lednička do auta nebo taková ta polystyrenová a být trochu vtěrka - požádat na recepci a dát si ty "ledovače" u nich vždycky nachladit, když rozmrznou...
ve vaření v kempu nevidím žádný problém.
Předchozí