ano vzpomínám, tenkrát Lída posílala emaily a hlavně dobré byly ty připomínky a tipy a rady od holek. dřez jsem neleštila nikdy,ale snažila jsem se udržovat ty hotspoty- místa, kde se hromadí krámy a to se mi teď teda nedaří. Jakákoliv vodorovná plocha je odkládací a hlavně nestíhám vyhazovat. Vždycky se párkrát do roka naštvu, celé odpo se zavřu v jedné místnosti a jdu skříňku po skříňce a vyhazuju a vyhazuju...pocit je to potom úžasný a hlavně nikdo to harampádí nepostrádá, najednou se tam vleze spoustu dalších věcí ale bohužel za chvíli zas přibudou jiné...ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.