ano Neznámá to jsem taky zaregistrovala náhodou na internetu, ale nevim jestli to byli oni. ve výměně mě přišli hodně v pohodě. Kamarádka mi dávala odkaz na díl slovenského Modrého z nebe, prý to při výměně strašně sestříhali, že z toho vyšla ta druhá rodina hodně špatně. V tomto pořadu se rozhodli že jim konkrétně pomohou, poslali maminku s dětmi do luxusního hotelu na pár dní a tatínek s dělníky doma pracoval, udělali žumpu, koupelnu, záchod a vymalovali pokojíky. Myslím že jim i koupila televize nábytek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.