| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hele, my máme jedinou babičku, ta je zdravá, energická, aktivní, je paní svýho času, i když ještě pracuje, má tisíce zájmů, a stejně se do nějakýho pobývání s mýma dětma nijak zvlášť nehrne (teda hodně o tom mluví, to jo, ale skutek utek).

Úplně šíleně nerada jezdí k nám, asi je jí líto těch 25 minut strávených v autě a holt má radši svoje území a svoje zázemí. Ale i když přijedem za ní, tak si vlastně děti hlídáme a obstaráváme furt sami, ona s nima jen tak blbinkuje a mazlíkuje a včas je vrátí. Nějaká hlídací pomoc ve chvíli, kdy to potřebuju, to bohužel. Občas se s vnoučatama vídá, když má chuť a udělá si čas, a i tak je to většinou tak na hodinku a půl, protože pak už má zas něco domluvenýho (pedikúru, seminář osobnostního rozvoje, nějakej babinec atd.).

Jo, štve mě to, protože jsem po třech letech extrémního nevyspání totálně hotová a vážně bych potřebovala trošku si orazit. Kvůli vztahu babičky a dětí mi to ani neva, protože oni ji milujou, i když ji vidí jen jednou za čas. Nenadělám nic, naše máti prostě jede hodně sama na sebe a jiný to nebude. Už jsem se to naučila snášet, ale v prvním šestinedělí (nespala jsem skoro vůbec, kojila jsem krev, jak syn neuměl sát, a trávila jsem celý den tím, že jsem ho řvoucího chovala) jsem to fakt ořvala, protože během toho šestinedělí byla i přes mé prosby o pomoc moje maminka na čtyřech dovolenejch.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.