Přidat odpověď
Harimau,
bude mi 40 a ca. pred pul rokem padlo teprve rozhodnuti, ze 3.dite mit nebudeme.
Mam kluky 5 a 13. Po potratu v 5. mesici se mi neporadilo otehotnet a i kdyz jsem si to nepripoustela, je to po takove situaci psychicka zatez a i kdyz jsem si myslela, ze to moc neresim, tak zrejme opak byl pravdou. Proc jsme dalsi snazeni nechali bylo, ze manzel od podzima zacal delat mimo mesto a je doma jen o vikendech (babicky 200,400 a 1500km - deti maji kazdy jineho tatinka), na mne padla na podzim priserna unava a nejak se mi zda, ze uplne nepolevila. Pri predstave, ze budu tehotna a spat jeste vice a zkloubit to bez manzela s aktivitama deti (3-4x tydne, starsi si uz neco obehne i sam). Ze bychom meli tretiho jedinacka byl taky duvod.
Mam v rodine i mezi prateli i takove, kde zena byla pri prvnim diteti kratce pred 40kou a nebo dokonce i po ctyricitce. Ze druhe dite ci dalsi dite bylo po ctyricitce, takovych znam opravdu hodne.
Kdyz vidim vek tvych dcerek, tak 7+10 jsou dve kamaradky na hrani a k male 1,5 bych pokud je 4. dite pranim klidne rychle dalsi poridila.
Předchozí