Přidat odpověď
Už jsem napsala, jak si to užívám.... Je mi to líto, že už když to máte, tak si to nestihnete užít. Podle mě to asi i vězí v rozpoložení, že překvapila změna, která s dalšími dětmi přichází a ta změna se doktkne nejen mě, ale i ostatních dětí. Jsem organizační typ, takže mám trochu výhodu a než jsem unavená, tak si odpočinu a spoustu věcí jsem přestala plánovat, protože se to ukázalo jako nesmysl a spíš se trénujeme v jiných dovednostech. A všechno jde přes zkušenost a dětem nic nementorujeme. Žijeme trochu jiný model rodiny a to jen proto, že se nám osvědčil. Mám srovnání, kdy jsem u prvního dítěte byla totálně vyřízená a i když jsem vše zvládala, tak jsem byla utahaná jako mezek. Teď mám znovu malé dítě a nic takového nezažívám a spíš mi připadá, že den ode dne je mi líp a líp. Dívám se jen z jiného úhlu a mám jiné názory a vybírám si o co mám zájem a co mi za to nestojí. Myslím si, že život je potřeba brát komlexněji a některé oblasti, které zůstanou úplně down, neopomíjet. Těžko se to vysvětluje, musí se to zažít a nedá vyčíst v žádné odborné knize.
Předchozí