Myslim zalezi i na vychove, vztahy nejsou jen vymenny obchod. Nase deti vidi jak se chovame k rodicum a chovaji se k nim podobne. Moje mama dceru obcas pohlidala, ale je to pracujici babicka, tak proste nebyla k dispozici na zavolani. V dcerinych sesti letech jsme se odstehovali hoooodne daleko a vida dceru asi jednou rocne i presto maji pekny vztah ( a dcera rika, ze chce byt jako babi ). Tchyne mela vzdy velke zdravotni problemy a proste bych ji na krk male dite nepovesila. Sama k ni dcera jela az nekdy v patnacti a stejne mela babicku rada. Jsem rozvedena s otcem dcery, ale nikdy me dcera neslysela stezovat a rozebirat, jestli ji babi dava darky, jestli ji hlidala a jestli mi prijela domu vyzehlit.....
No a znam tady jednu docela milou 86letou pani, ktera pomohla dceri vychovat deticky. Dnes jsou kluci dospeli, dcera pres padesat a babi musela do domova duchodcu. Vsichni za ni obcas zajdou, kdyz potrebujou vypsat sek (babi ma nasetreno). Kdyz babi potrebovala nove zuby, tak se dcera nechala slyset, ze uz to snad ani nema cenu. To ze pomohla dcerunce vystudovat, prestehovala se X kilometru aby se starala o vnoucata ji bylo uplne na prd.