| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Elíí, jo, tak tak.
Navíc já si dost zřetelně pamatuju, že s těma dvaceti rokama běhání kolem dětí to u mojí maminky tak žhavý nebylo, protože všední odpoledne, nemoci, prázdniny a jiný dost významný časový úseky pokrývala babička, a maminka toho stihla dost, včetně vybudování vlastní firmy, sportu, vzdělávání a jinejch aktivit, o kterejch já si fakt teď můžu max. nechat zdát.
Jasně, nevymáhám od ní nic, není to její povinnost. Ani na tu blbou hodinu a půl, kdy já bych si potřebovala zařídit nový doklady, třeba.

(Vtipná vsuvka - posledně měla maminka čas v týdnu, a že by si vzala staršího na dopoledne, protože ho dlouho neviděla. Tak OK, já překopala program a muž tam staršího hodil autem. Pak jsme zjistili, že dobrou část z toho času hlídal můj stařičký dědeček, protože maminka měla ještě do toho objednanou kosmetiku, a nechtěla ji odvolat. Není nad to, sfouknout víc věcí naráz, že. Tak jsem se s ní zdvořile domluvila, že toto už ne, protože děda už mrňavcovi prostě nestačí a případnou zdrhací krizovku nezvládne, navíc ho to fakt vyčerpává.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.