Ahoj,
prosím o zkušenosti - rozsypal se mi mobil a pátrám po novém, dosud jsem byla příznivcem Nokií, ale jsem ochotna změnit značku. Určitě nechci dotykový, na to nemám nervy, takže buď klasiku nebo max. kombinaci z těch "touch and type". A cenu mám nastavenou dost nízko
, líbila by se mi kolem těch 1800, do 2000, max. málo přes ty 2 tisíce. Chci především dobře čitelný display, funkční klávesnici a asi i přijatelný foťák, zatím mi z toho vychází SAMSUNG S5610, jediné, co mě na něm nenadchlo, je velikost.
Máte někdo s tímto telefonem zkušenosti? Má mít autofocus, 5 megapixelů a dokonce diodový blesk, tak by mohl dělat už rozumné fotky? A nikde jsem nevyčetla, jak dobře se dá s fotkami pracovat - tj. má mobil zabudovaný nějaký editorek (vím, že některé jiné Samsungy ho mají), mohu si třeba volit, v jakém rozlišení budu fotit (využila bych pro focení věcí na inzeráty, abych je na net nemusela zmenšovat), stahují se pak fotky bez větších problémů do PC přes datový kabel nebo Blue tooth? A někde jsem zahlédla, že jsou problémy s komunikací s většími paměťovými kartami?
Nebráním se ani jiným značkám, ale třeba původně vyhlédnutá Nokia Asha už je o nějakých 1000 - 1500 nad mé možnosti. Podotýkám, že jsem "stará struktura" nedotčená facebookem apod., stačí mi asi víceméně volání, sms a focení.
Nevadil by mi přístup na net z mobilu, ale momentálně na to nejsou finance, ale třeba v budoucnu bych to využila. Pochopila jsem samozřejmě, že wifi v téhle cenové kategorii očekávat nemohu
, ale že je schopen rychlého datového přenosu...?
Moc díky předem za všechny zkušenosti, tipy, rady.