Mám dítka od sebe 11měsíců, Malá začínala chodit a navíc byla zima, takže jsem koupili Phil & Teds a chvála do té doby, než jsem začali jezdit na chatu a byl nevhodný do terénu. A malá už tou dobou chodila sama a kočárky už ji nezajímaly.... Švagrová, která má kluky o 20m od sebe, si pořídili Graco Quatro Duo Tour a byla spokojená pro malé osoby to není,ale má velký koš, jen nevýhodu má to, že dítě ve předu nemůže spát v lehu,ale v polosedě..:-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.