| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A co se týče T-mobilu, od nich bych si nenechala ani vyšůrovat boty, ale je to věc názoru, někdo je u nich spokojenej.
Já jsem kdysi dostala od pouličního prodavače v ČB nabídku zdarma SIM karty s přednabitou částku na 200,- + k tomu telefon za jednu korunu. Vzala jsem to, podepsala smlouvu na 2 roky a souhlasila s paušálem 300 měsíčně s tím, že to co neprovolám a nepropíšu se mi bude převádět do dalšího měsíce. Celkem výhodné.

Jenže SIMku jsem bohužel někde zahrabala a vesele platila měsíčně tři stovky s tím, že jí snad najdu a budu na ní mít aspoň hodně "kreditu". Jenže SIMka se nenašla, po dvou letech když jsem to chtla zrušit mi bylo řečeno, že jsem si měla o zrušení zažádat půl roku před ukončením smlouvy a že mi jí automaticky prodloužili na další dva roky. Tak jsem po nich aspoň chtěla náhradní SIM (duplikát) místo té původní ztracené, abych mohla ty peníze vyčerpat.
Jenže to taky nešlo. Ne že by mi jí neudělali, to oni by uměli, ale neuměli na ní nahrát ten nastřádaný kredit.
Tak jsem se dala do zuřivého prohledání dvou bytů (stěhovala jsem se od našich) a nakonec jsem jí našla. Jenže opět ouha, SIM nefungovala. Šla jsem tedy zpět do T-mobilu, co s tím mám dělat že ten kredit (24 měsíců x 300kč/měsíčně není zas tak málo) chci vyčerpat. Tam mi řekli, že vzhledem k tomu, že jsem SIMku neaktivovala (minimálně 1x za půl roku na ní nebyl pohyb sms nebo volání) tak je "zmrazená" a nefunguje. A že mi můžou udělat duplikát, ale bez toho kreditu.

Takže jsem se logicky pěkně naštvala, další dva roky jim jako kráva platila 300 měsíčně a ohlídala jsem si termín výpovědi a smlouvu zrušila.
Takže milý T-mobile ode mně dostal souhrnem 14.400,- v průběhu 4 let + korunu za ten posranej telefon a já jsem z toho neměla nic, akorát tahanice a problémy.
Hnala bych je bičem, zmetky ~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.