| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Otázkou je myšleno to, jestli mají nějaké povinnosti, s čím Vám např. pravidelně pomáhají. Synovi je 8, půjde do 3.třídy a víceméně nemá žádné pravidelné povinnosti. Když jsme se o tom nedováno bavily s dalšíma maminkama, tak byl ale jeden z mála. Hodně dětí jeho věku už musí doma pomáhat a někteří docela dost. Jeho vrstevníci myjí nádobí, chodí s odpadky, luxují, utírají prach, že si uklízí pokojíček je samozřejmostí. Já jsem doma, nechodím do práce a tak na tohle všechno mám během dne čas, takže není potřeba, aby mi pomáhal. Ale říkala jsem si, že pro něj bude dobré, když nějaké povinnosti bude mít. Jak to funguje jinde? Někdo má dokonce tabulku a u každého dne kolonku, kde si dítě putníkuje, co má splněno. Některé děti jsou motivované finančně, např. na konci týdne odměna 20,-. Ale to bych nechtěla, to se mi nelíbí, protože by to měl spojené s tím, že mamce pomáhá za úplatu, že zadarmo to nedělá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.