| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
tak jsme zase přijeli na den domů, zítra zas pokračujeme do konce měsíce na táboře...

Máme se dobře, už se Šimi i rozjedl, zase hezky sní i moje jídlo, které jsem mu zavařila. Pohybově super, lozí po trávě, sedí, staví se u "nábytku"... je to moc fajn. Je takový veselý a spokojený. Nevím, jestli jsem to tu už psala, asi ne, ale v karavanu mi spadl, když se opíral o karavan a rozbil si trochu ret, krev tekla, ale uklidnil se velmi rychle. Nechávám ho, ať si poradí sám, když neví, jak se dostat dolů ze stoje, hned mu nepomáhám, když to není nutné a zdá se mi, že mu to jen prospívá, když si ví poradit sám... Myslím, že mu ten pobyt v přírodě jen pomohl.
Ještě se naučil dvě věci, jednak dělá brm brm, když na něj děláme totéž a pak taky píská na píšťálku ~t~ sranda s ním!
Dneska stál u vany, jak jsem se sprchovala a kňučel, jelikož nevěděl, jak dolů, ale zvládli jsme to... Je to takový mj ocásek, kam jde máma, tak jde Šimi.
Jinak k úklidu - taky jsem to z počátku, když se plazil po bytě, tak jsem vytírala 1x denně podlahy vodou s octem a jarem... teď na táboře, když ho občas přichytnu s šiškou v puse, nebo jak ožužlává klacek či trávu, tak si už iluze nedělám... však ono mu ta trochu špíny neuškodí a už ani doma nebudu úklid přehánět, dvakrát týdně asi bude stačit vysát i vytřít, samozřejmě dle potřeby.
Časy jídla - vychází nám to na 6:30h snídaně(kojení), 9:30h svačina (ovocná přesnídávka), 12:30h oběd (masozeleninový příkrm s přílohou (rýže, těstovina, ovesné vločky), 14:30 svačina (kojení), 17h 2. svačina (kojení), 18:45 večeře (kaše s ovocem) a 19:30 2. večeře (kojení). A asi začnu na ty odpolední svačinky dávat jogurt na střídačku s chlebíkem s lučinou, sýrem gervais nebo trochou šunky, ale pomalinku. Už i teď rád žmoulá rohlík nebo chleba, tak je čas něco zas přidat.

Tussi, přeju, ať se prst rychle hojí ~6~
Bleško, jste skvělí, jak si troufáte na takovou dovču... my letos plánujeme jen Slovensko, ale další rok bychom chtěli autem na Korsiku a už teď z toho máme bobky, jak to malý zvládne...
Aňo, myslím, že v doporučeních je knedlík od roku věku.
Tussi, myslím na tebe, ať utz dopadne na jedničku ~;((

Holky, mějte se krásně ~3~~3~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.