Slunečnice vidíš, mě to přišlo přehledné, jsou tam návrhy jídelníčků atd. Ale každému vyhovuje něco jiného, to je fakt. Ale v předešlém těhotenství jsem cukrovku měla také, tedy zjištěnou už v 18tt, bez inzulínu, léčenou jen dietou. Dcerka měla 3160 takže žádný obřík obě jsme po porodu byly bez problémů. Já jím po třech hodinách,úplně na minutu to neřeším (ono v práci to jde i těžko) a převažuje tedy zelenina a maso, mě zvyšuje cukr i jogurt a mléčné výrobky (po ránu tedy).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.