Ano, z ultrazvuku ano, naopak vnitřní vyšetření pohmatem a v zrcadlech bych docela brala jako zbytečné. Mám to taky za sebou, jeden potrat a po něm další těhotenství, v němž jsem krvácela - ne docela málo - celou první polovinu, byla jsem hrůzou bez sebe. Nic se nedá dělat, jen se snažit být fyzicky v klidu, psychicky aspoň trochu taky a čekat a čekat. Jestli to dobře dopadne, se člověk stejně v tom nejlepším případě dozví až na konci 9. měsíce... U mě to tehdy dobře dopadlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.