Kuřecí a vepřové na cibulce bez zahuštění. Jen paprika a sůl. Hlavně nedávat kmín. Hovězí jsem upekla, cibuli rozmixovala, rozkrájela, narvala do sklinek. Když je málo šťávy, zaliju horkou vodou, aby to bylo ponořené, ale asi nemusí. První den zavařím hodinu a za 24 hodin podruhé hodinu. TAkže maso není potřeba dělat nijak dlouho, krásně to změkne. Nikdy se nic nezkazilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.