| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ananto,
každé novorozené dítě vezme normální mámě VŠECHEN čas, který má, bez ohledu na počet dětí v rodině a to trvá různě dlouho. Zjistila jsem to od všech svých kamarádek. Pak se pomalu ukáže, že některé věci není nutné dělat, dítě ze na chvíli zabaví samo, začneš rozlišovat, kdy je třeba okamžitě přiskočit a kdy můžeš dodělat co zrovna děláš a pak jít za mimčem, mohou pomoci třeba starší děti (vím, že ty máš jen jedno).~d~
Ovšem zpětně musím říct, že i když mám první 3 měsíce kluků trošinku v mlze, ve skutečnosti bylo nejnáročnější období 1 - 2 roky, kdy se naučili chodi t a lézt. Říkali jsme tomu - všude vylezou, odnikud neslezou - a tak to bylo. dva najednou jsem opravdu nedokázala naučit jak dolů, když každý "lezl" v opačném kutě bytu. Všechno jsme měli zabezpečené, hrnky s kafem doteď stavím ke zdi, kontroluju zavřená okna, když vidím malé děti, atd.... jediný odpočinek pro mě byl u jídla (kluci jedli dobře) a když usnuli.~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.