Jako dítě jsem měla bradavice docela často, na rukách i nohách. Nejdřív máti používala vlaštovičník, ale bylo to na dlouho, pak někde zjistila cibuli v octu a od té doby na to nedám dopustit. Nakrájet cibuli na čtverečky a dát do octu, pak odebírat dle potřeby cibuli, přiložit na bradavici a přelepit. Na rukách jen přes noc, na nohách jsem si ráno dávala novou i přes den. Bradavice velmi rychle zčernaly a vypadaly, a to bezbolestně. Nikdy jsem nic jiného už nezkoušela a zbavila jsem se všech bradavic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.