Děkuju všem za tipy, moc mi ti pomohlo
Protože kočárek potřebujem co nejdřív, jeli jsme se podívat do velkého obchodu s kočárky a měli tam téměř všechny značky zde zmiňované. Čápě jsme do těch kočárků zkusili naskládat. Sice se mu to už při třetím pokusu moc nelíbilo, ale vydržel, má s námi velkou trpělivost
. Nakonec vyhrál Jane Slalom jako nejprostorněší, ukázalo se, že problém není délka, jak spíš šířka v oblasti ramínek. Jedině ten Jané mu nabízí trochu větší komfort.
No a ale já s ním po zkušenostech s Emmaljungou nejsem moc spokojená. Jednak je takový "fórový" umělohmotný, oproti původnímu kočáru je těžší
(a to jsem si myslela, že máme tank), miminko je nízko položené, je to kostitřas, miminko v něm tak nějak hrcá, namísto pěkného plutí jako v původním, nejhorší věc, že nejde otočit směrem ke mně a nemá ani okno ve stříšce. To budu muset nechat u nějaké šikovné švadlenky dodělat. A obávám se, aby mu nevadilo, že je otočený do prostoru bez možnosti schovat se... No ale po dlouhé době v kočáru zase usnul, takže špatně mu v něm snad není. To jen já se těžko loučím s vysněnou a naprosto ideální Emmalungou...
Kdybyste měl někdo zájem, budem ji prodávat