Ahoj Dojanko,
promiň, že píšu až teď, teprve teď jsem se dostala k počítači. to víš, nakoupit, uvařit, pak jsem dala pračku atd., taťkovi uvařit na sobotu polívku atd.
Zírám, jaks na to kápla
- jo, šli jsme k té zaskakující dr. a zkonstatovala tu virovou angínu. Vůbec netuším, co to je. Znám jenom "normální" angínu, kdy jsou vysoké horečky, rudej krk, případně bílé tečky a na to jsme vždy vyfásli Ospen. Doktorka ho poslechla, podívala do krku a řekla, že je to ta virová angína, antibiotika jsme nedostali žádná, prý jenom něco na cucání, citron do pití, klid, nikam nechodit atd. Příští týden k ní na kontrolu, od zítřka mám ošetřovačku, tak ji stejně budu potřebovat ukončit.
On toho ale moc nevycumlá, nejí a kňourá, že ho to furt bolí. Pořád se mu do toho krku dívám, ale tam je to pořád stejné, mandle stažené, bledé, oblouky zarůžovělý a na nich takový bílý tečičky, ale není jich moc. Trochu vycumlá Coldrex s medem a citronem, ale po chvilce to stejně nechce. Na noc mu dám Nurofen.
Jinak teplotu nemá a neměl, teď jsem ho měřila, Nurofen mu dám spíš na bolest, aby mu to trochu uvolilo. Jo a stříkám mu Vincentku a Stérimar, protože si myslím, jestli nemá spíš nosohltan.
Taky si občas stěžuje na ucho - to právě mám strach, už jsem volala dr. na ORL, prý můžeme zítra přijít, ale hrozně dlouho bychom čekali, má nazvaných x-lidí, ale akutní případ by vzala, ale s čekáním. Dneska v ordinaci nebyla, tak jsem se dovolila zavolat jí na mobil.
Jdu tady pročíst na diskuzích, co to je ta virová angína, nikdy jsme to neměli.
Dojanko, s Elinkou - a jak reagovala u toho moře? Tam se nedrbala, nic jí nesvědilo? Taky nechápu, co to může být
Lipoo, a kdy máte odjet?? Tady ty blicí věci mívá starší, ale naštěstí tak 1x do roka.... Držím palce