Přidat odpověď
Jen koukam, ze Hrosi bojujete se spanim ... Simon je odstaveny zrejme 5 noci, uz to nepocitam. Prvni noc se vzbudil, byl zvykly, ze vzbudi se = dostane prso, diky tomu se mu lip usina. Tak jsem ho pochovala, dala do postylky, to se teda fest nastval, ale prestal brecet asi do minuty. Nechala jsem s nim v loznici jen manzela. Jeste se tu noc parkrat s fnuknutim vzbudil. Ja byla rozhodnuta kojit az mezi patou a sestou, aby usnul a spali jsme do tech nasich cca pul osme. Druhou noc se take vzbudil, ale nebrecel, jen fnukal, opet to s nim resil jen manzel. Treti noc uz spal celou. Ted si dokonce zacal i prodluzovat rano, spi klidne do sedmi, ale pak uz po kojeni bohuzel neusne. Ale zas nemuzu chtit, aby jen spal. Takze za me, pokud chces spat, tak odstavit. Jo a ackoliv si ubral jedno kojeni v noci, tak rozhodne neji vic pres den. To nocni kojeni nebylo o jidle, ale o tom, ze se vzbudil a s prsem se mu lip usinalo nez bez nej a nevic ho podezrivam, ze i se budil, jen aby dostal prso. On si kojeni uziva, narozdil od Robina, kteremu jsem v tomhle veku prso nutila.
Předchozí